Nyheter

Torsdag 30.11.23 kl. 17.30 er det julemarked på Bryn skole. Salg av pølser, sveler julegrøt og fine produkter.

1. juni åpner Kali Ku bruktbutikken "Sirkelbruket" i Brynsveien 88A. Koronatiltak og nedstegninger har gjort at vi må tenke nytt, skal vi klare å opprettholde driften på førskolene våre i Gambia. Nå håper vi at mange vil hjelpe oss å fylle butikken vår. Vi tar i mot det aller meste som er i god stand: klær, kjøkkenutstyr, servise, leker,...

Lykken var stor hos barn og voksne på Little Mango og på Little Bryn da de fikk hver sine banankasser - forundringsesker som de kunne ta med hjem til sine familier. Det var utrolig mye fint av klær, leker og utstyr som folk hadde bidratt med, og som lyste opp hverdagen i en ellers vanskelig tid.

Nye rutiner begynner å bli innarbeidet i skolehverdagen også på Little Bryn. Hender må vaskes hyppig i såpevann, men forsøk på å holde avstand, blir nok vanskelig for de små. Også for hverdagen på Little Bryn har coronaen satt sitt preg.

Kjøp spade

01.12.2020

Vinteren er i anmarsj og det er på tide å gjøre seg klar til snømåking og snøhulebygging. Eller kanskje du rett og slett vet om noen hobbygartnere som trenger en real stikkspade når snøen atter en gang forsvinner, og våren gjør sitt inntog. Det er to typer: en spiss stikkspade og en med flat bunn.

Om bare noen få dager er containeren, som vi deler med organisasjonen Scan Aid, på vei til Gambia. En container fylles ikke opp av seg selv. Listen over alle våre fantastiske støttespillere som har bidratt er lang og vi ønsker å takke dere alle sammen.

Onsdag 28. oktober kunne førskolene våre endelig åpne igjen etter å ha vært koronastengt siden mars. Store og små gledet seg veldig, og gjensynsgleden var stor. Det har blitt planlagt mye i forkant av gjenåpningen. Lokalt, både i Essau og i Madiana har lokale myndigheter, skoleledere og helsepersonell utarbeidet tiltak og rutiner i tråd med...

Da er det endelig blitt installert strøm på Little Bryn. Tusen takk til Lions Bærum Vest som har sponset oss med dette. Det har vært en lang prosess med å få satt opp ekstra stolper for å få strømmen helt frem til husveggen. Da vi endelig var klare til å kable klasserommene, satte koronapandemien inn, og vi måtte skru på alle bremser. ...

På Little Mango tar de smittevern på alvor. Ingen kommer inn på skolen uten en skikkelig håndvask. Rektor Mustapha har satt fram en dunk med såpevann og sørger for at denne blir byttet ut og fylt opp.