Nyheter

I løpet av sommeren har Little Mango blitt malt i skolefargene. Rektor Mustapha har stått på fra sent til tidlig. Han har ikke bare malt skolen utvendig. Klasserommene har blitt nye og fine også.

Den 9.mars feiret små og store på Little Mango og Little Bryn Commonwealth Day. Barna hadde kledd seg opp i tradisjonelle drakter. Alle hadde med seg mat hjemme fra som ble delt fra felles bord.

Fredag 14.februar reiste 11 spente små og store til Gambia for å besøke Little Bryn og Little Mango, men også for å oppleve Gambia med alt landet har å by på.

I samarbeid med Utdanningsbygg i Oslo har vi fått sendt to containere med skolemøbler til Gambia. Begge våre førskoler har fått noen nye møbler. I tillegg har de offentlige skolene i Essua og Madiana fått sin del av nye pulter, stoler og skap. Også en ungdomsskole har fått mulighet til å møblere noen klasserom. Møblene stammer fra Refstad skole som...

1. september overtar Kali Ku en førskole i landsbyen Madiana. Førskolen skal hete Little Mango fordi den ligger i en mangolund. Det går omtrent 75 barn på førskolen.

Besøk oss på vår stand i gågaten ved Helgerudgården. Vi selger fine varer fra Gambia, kaffe og sveler og er du heldig kan du vinne på vårt lotteri.